Επιστολή για την συγκρότηση του ΔΣ και Ευχές

logo1000 288a

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
το αποτέλεσμα των εκλογών της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου 2015 για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Σερρών ήταν ένα ηχηρό μήνυμα ΕΝΟΤΗΤΑΣ προς όλες τις κατευθύνσεις.
Για το βράδυ της 14/12/2015 η θέση μας για την εκλογή προεδρείου του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ήταν σύμφωνη με την παράδοση των προηγούμενων ετών, όπου, με εξαίρεση λίγων περιπτώσεων το Δ.Σ. ήταν αντιπροσωπευτικό – διαπαραταξιακό. Η θέση μας για αντιπροσωπευτικό – διαπαραταξιακό προεδρείο με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών και τη βούληση των συναδέλφων θεωρούμε πως είναι πάγια. Η ΔΑΚΕ πρότεινε αντιπροσωπευτικό – διαπαραταξιακό – αναλογικό και το Ενιαίο υποστήριξε το αναλογικό.
Τελικά ψηφίστηκε από τις δύο πρώτες παρατάξεις το νέο Δ.Σ. να συγκροτηθεί με βάση την αναλογικότητα και μόνο. Με αυτόν τον τρόπο η Α.Ε.Κ.Ε τέθηκε εκτός Δ.Σ. καθώς τις προτάθηκε η νεοσύσταστη (και χωρίς καμία ευθύνη θέση του Υπευθύνου Οργανωτικού Γραμματέα).
Σήμερα έχουμε ένα σοβαρό καθήκον απέναντι στους συναδέλφους που εκπροσωπούμε. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να βρούμε μία κοινή γραμμή πλεύσης. Να βρούμε τρόπο να συμφωνήσουμε και μάλιστα όλοι μαζί ενωτικά να προχωρήσουμε στους νέους αγώνες.
Καλά Χριστούγεννα σε εσάς και στις οικογένειές σας. Ας είναι το Ξεκίνημα της Νέας Χρονιάς αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής. Χρόνια πολλά!

Τα Μέλη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών
Γρίψιος Αθανάσιος
Γρούνης Στέργιος
Ζίχναλη Μαρία
Κλώνης Απόστολος
Ναθαναήλ Γεωργία
Ντίκογλου Κερασία

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s